Árgarancia, gyors, kényelmes foglalás

a wellness szálláshelyektől!

Gyorskereső

  • Ft-tól
  • Ft-ig
Keresés

Napi ajánlat

Hotel Bellevue**** - Esztergom - Esztergom

Standard kétágyas szoba 1fő/2éj

37 600 Ft

Foglaljon telefonon!
+36 70 43 36 183
Gyorsan, egyszerűen!
Visszahívjuk!
Adja meg telefonszámát:

Küldés

Hotel Hunor**** - Sátoraljaújhely
Kaland és wellness Zemplénben (2éj / 2fő)


A sáraljaújhelyi extra akciós csomag tartalma: - 3 nap / 2 éj 2 ágyas szobában 2 fő részére - Bőséges reggeli - 1-1 belépő a Bambi...

2éj / 2fő
Kétágyas szoba
54 000 Ft Lefoglalom
Akció érvényessége:
2021. júl.. 01. - 2021. dec.. 20.

Kaland és wellness Zemplénben (2éj / 2fő)

Érdekli az ajánlat?

Hivjon: +36 70 43 36 183

E-mail a hirdetőnek:

A sáraljaújhelyi extra akciós csomag tartalma:

- 3 nap / 2 éj 2 ágyas szobában 2 fő részére

- Bőséges reggeli

- 1-1 belépő a Bambi Állatframra

-1-1 belépő a Zemplén Kalandparkban található Bobpályára

-térítésmentes wifi hasznáat

- korlátlan wellness használat

-térítésmentes parkolási lehetőség a szálloda parkolójában

Akció érvényessége Szobatípus
2021. júl.. 01. - 2021. dec.. 20. Kétágyas szoba 2éj / 2 fő 54 000 Ft
» Foglalás
Utazási adatok


 
 A Hotel Hunor és a hozzá kapcsolódó, aktív pihenést és természetközeli élményekkel való feltöltődést szolgáló létesítmények az év minden szakában várják vendégeiket.
 
Habár a Hotel Hunor szervesen kapcsolódik Sátoraljaújhelyhez, Zemplén kulturális központjához, az épület fölé magasodó hegyoldal és farengeteg egészen testközelbe hozzák itt a természetet. A négycsillagos szálloda egyik fontos alapelve, hogy a természetjárás magas fokú kényelemmel és színvonalas vendéglátással párosuljon. A létesítmény 26 kétágyas szobával és 4 lakosztállyal várja vendégeit, és természetesen a gasztronómia és a wellness vívmányainak széles skáláját kínálja a pihenéshez. A szálloda séfje mesterfogásokká avatja a zempléni vidék ízvilágát, a hotel borozója pedig a Világörökség részét képező Tokaj-Hegyalja különleges aromájú borait kínálja. A széles körű wellness szolgáltatások magukban foglalják a szauna, pezsgőfürdő, belső uszoda használatát.
 
Ha a látogatók legfőbb vágya azonnal felfedező útra indulni hegyiránt, számos túraút közül választhatnak a fákkal teletűzdelt vidék bebarangolásához. Aki megelégszik azzal, hogy az ablakából kinézve érezze a hegy lenyűgöző erejét, de inkább városi karakternek tartja magát, választhatja Sátoraljaújhely hangulatos sétálóutcáját, kávézóit, kulturális pezsgését. Maga a szálloda is sokféle vidám kikapcsolódást kínál: bowling pálya, billiárd asztal, tenisz pálya, saját park és erdei sétány, és még hosszan sorolhatnánk, hányféleképpen tehetjük teljesebbé a pihenésünket.
 
S ez még nem minden: a szálloda közvetlen közelében két olyan létesítmény működik, amely kihagyhatatlan élményt jelent a látogató számára. A Zemplén Kalandpark az aktív, testet és elmét megmozgató kikapcsolódások széles körét, a téli időszakban igazi hóban ficánkolást kínál az idelátogatóknak. A maga 2275 méterével a kalandpark működteti nemcsak az ország, hanem a térség leghosszabb bobpályáját. Az ország leghosszabbjának számító sátoraljaújhelyi libegő is érinti a kalandpark bejáratát. Mind az ülőszékes libegőn való békés emelkedés közben, mind a bobpályán száguldva gyönyörködhetünk a hegyek panorámájában, a végtelen tágasság érzésében.
 
További különlegesség a szálloda szomszédságában található Bambi Állatfarm, ahol megismerkedhetünk az őshonos magyar állatfajokkal, patásokkal, madarakkal, ragadozókkal egyaránt. Egészen közel léphetünk a vadon élő állatokhoz, megtapinthatjuk, megsimíthatjuk az őzeket úgy, hogy az állatok természetes élőhelyüknek megfelelő közegben élnek. Találkozhatunk a hagyományos paraszti kultúra állataival, szamarakkal, tehenekkel, kecskékkel, ahogy a régi falusi udvarokat idéző istállókban élik mindennapjaikat.
Hotel Hunor**** - Sátoraljaújhely adatlapja

Ingyenes szolgáltatások a csomagokhoz

Saját park és erdei sétány Grill terasz Napozó terasz
WiFi Szauna Pezsgõfürdõ
Belső uszoda Zárt parkoló

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel

Hirdető adatai

  • Szálláshely címe: Sátoraljaújhely, Torzsás út 25
  • Telefonszám: +36 70 43 36 183
  • E-mail: sales@wellness-szallas.hu
  • Kapcsolattartók: Piri Piroska, Juszkó Viola
Kapcsolatfelvétel

Hotel Hunor**** - Sátoraljaújhely ajánlatai