Árgarancia, gyors, kényelmes foglalás

a wellness szálláshelyektől!

Gyorskereső

  • Ft-tól
  • Ft-ig
Keresés

Foglaljon telefonon!
+36 70 43 36 183
Gyorsan, egyszerűen!
Visszahívjuk!
Adja meg telefonszámát:

Küldés

Fiume Hotel - Békéscsaba
Dél-Alföld régió, Békéscsaba


Fiume Hotel - Békéscsaba

Békéscsabán, frekventált helyen, a város szívében található Fiume Hotel, városközponti jellege miatt a legkedveltebb szálláshely a városba és környékére látogatók körében. A hotel szobáinak nagy része a közelmúltban felújított, impozáns Szent István térre néz. A szállodától kényelmes sétatávolságra találhatóak a város nevezetességei.
A szálloda 39 szobás, melyből 5 db 3 ágyas, 14 db 1 ágyas (8 db economy, 6 db standard) és 20 db 2 ágyas. 
A szállodai szobák felszereltsége: minibár, TV, telefon, légkondicionáló, a szobák egy részében szobaszéf. A szobák mindegyike saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A szálloda teljes területén WIFI hálózat áll a vendégek rendelkezésére.
 
Szolgáltatásaink közé tartozik:  24 órás recepció, ingyenes szauna, mosatás, zárt parkolási lehetőség, 
menüétkeztetés hétköznaponként, valamint  A’la Carte a hét minden napján
 
A hotel reprezentatív étteremben, sörözőjében a hazai és nemzetközi konyha ínyencségeivel, különleges étel- és italválaszték várja a vendégeket. A nyári hónapokban a főtéren található hangulatos terasszal bővül az étterem szolgáltatása.
 
Szállodánk alkalmas különféle rendezvények lebonyolítására is. Négy, különböző méretű különtermünk a kisebb családi, baráti összejövetelektől a konferenciákig sokféle rendezvénynek ideális helyszíne. Földszinti dísztermünk maximális befogadóképessége 150 fő. A rendezvényekhez természetesen teljes körű catering szolgáltatást is tudunk nyújtani.
 
A szobákat az érkezés napján délután 2-től lehet elfoglalni és a távozás napján délelőtt 10 óráig kell elhagyni.
 
Parkolási információ: A hotel épülete a város közelmúltban felújított főterén, a forgalom elől elzárt téren található. A szállodába érkező vendégek, a teret lezáró sorompónál elhelyezett csengő megnyomásával jelezhetik behajtási szándékukat. A téren történő várakozás ideje maximum 30 perc, ez idő alatt vendégeink bepakolhatnak, bejelentkezhetnek. Elsődlegesen a hotel bejáratától 20-30 méterre található köztéri parkolót javasoljuk, amely a Fiume Hotel vendégeinek fenn tartott részen, a szálloda által kiállított parkoló kártyával vendégeink részére díjtalan.
 
A legfontosabb számunkra a vendégek elégedettsége, melyet udvarias, mosolygós, felkészült személyzet próbál biztosítani. 
Várjuk kedves vendégeinket Békéscsabán, a Fiume Hotelben!
 

Ingyenes szolgáltatások a csomagokhoz

WiFi Szauna
Utazási adatok


Kapcsolatfelvétel a hirdetővel

Hirdető adatai

  • Szálláshely címe: Békéscsaba, Szent István tér 2.
  • Telefonszám: +36 70 43 36 183
  • E-mail: sales@wellness-szallas.hu
  • Kapcsolattartók: Piri Piroska, Juszkó Viola
Kapcsolatfelvétel

Fiume Hotel - Békéscsaba ajánlatai

Fiume Hotel - Békéscsaba térképen